JAAA!!!

Måtte det här vara sant! Jag bara älskar både Jimmy och Conan! Om de bara visade programmen i Storbritannien had jag varit ännu gladare men förhoppningsvis kan man hitta det någonstans på nätet.

Oacceptabelt beteende på bussen!

I morse på bussen på väg till jobbet såg något äckligt. På andra sidan gången satt det en kille som klippte naglarna. På buseen! Bläh! Jag brukar sminka mig på bussen men det tycker jag ändå är okej, men klippa naglarna tycker jag är oacceptabelt. Satt och var rädd att en nagel skulle komma flygande och träffa mig. Usch! 

Crikey!

image35

Den här krabaten har verkligen legat i. Du kan läsa om dess äventryr 
här, här och här. Borde BBC kanske skaffa fler foton på krokodiler?

Anti-Earth Hour

Alltså det här landet! Jag blir relativt ofta, i genomsnitt en gång per dag superirriterad på britternas totala brist på miljömedvetenhet. Återvinning är inte något som är lättåtkomligt, jag och fästmannen fick till exempel köra bil till närmaste glasåtervinningsställe i söndags. Det känns ju lite tvivelaktigt.

I min lägenhet finns det ingen som återvinner överhuvudtaget förutom jag och jag måste medge att jag har blivit riktigt slapp på att göra det. Jag har pratat med kommunen hur många gånger som helst om att få en återvinningstunna till vår lägenhet men eftersom vi bor ovanför ett företag och på en High Road så får vi inte lov att få en sådan. Hur galet är inte det. Vi är ju trots allt sju personer som bor i lägenheten och det skulle bli sådan enorm skillnad om vi alla återvann.

Det som förargar mig mest är att det är en sådan stor debatt om 'the carbon footprint' i media men i själva verket så verkar gemene man fortfarande ha sådan slapp attityd. Min kollega till exempel sa till mig häromdagen att han inte vill återvinna papper här på kontoret för att han inte tycker det är hans ansvar att tidigare generationer hade förstört vår miljö och han tycker inte att han ska behöva ändra sina vanor för det. Jag bara suckade och sa att jag kunde återvinna hans papper åt honom. Så himla tanklöst!

Men i vilket fall som helst hade jag verkligen ingen aning att det var 'Earth Hour' i helgen. Och då såg jag ju ändå på nyheterna. Alltså jag hörde inget om det förrän det var försent för i söndags lyssnade jag nämligen på
radion och en komiker/radiopratare vid namn Iain Lee hade den totala motsatsen till 'Earth Hour' nämligen 'Anti-Earth Hour'. Just det, han uppmanade sina lyssnare att använda så mycket energi som möjligt i en timme, och ringa in och berätta hur det gick för dem. Det var iofs ganska lustigt hur en del tog det på riktigt allvar, en man hade till exempel bytt alla energisnåla glödlampor i huset till den gamla energislösande motsvarigheten och hade de alla tända. Men min poäng är att jag tror det kommer ta lååång tid innan britterna har kommit ifatt svenskarna när det gäller miljötänkande.

Apan i London - Del 2

Apan 2
Gick förbi den här puben igår. De är ju galna i apor i den här staden.

Är cirkeln sluten?

Ja, nu verkar det vara så att ryktena är sanna, NKOTB kommer att återförenas. Och jag undrar ju förstås om det verkligen är sant att den äldre av Knight-bröderna, Jonathan, verkligen kommer att vara med. Undrar hur desperat han är eftersom han alltid verkat vägrat återförenas med de andra kidsen pga av att han lider av panikångest. Men det verkar som han är med på noterna nu ändå. han är ju iofs mäklare idag och bostadsmarknaden i USA verkar ju inte gå sådär jättebra. Men hur har de fått Donnie att gå med på det undrar jag verkligen, trodde att han var rätt framgångsrik som skådespelare. Får väl se om det verkligen kommer att ske.

I vilket fall som helst är det väl kanske dags att komma ur garderoben nu. För er som inte vet så var jag absolut galen i NKOTB lite innan och under mina tidiga tonår. Till och med så tokig att det faktiskt var min första konsert. Ett Scandinavium fullt av massa skrikande småtjejer och jag (som ju också var ganska liten men tror inte att jag skrek). Så kommer jag att gå på en eventuell återföreningskonsert? Det vore ju rätt kul at sluta cirkeln och se hur publiken ändrat sig men antar att det kommer kosta en hel del som verkade vara fallet med Spice Girls. Och så himla mycket tycker jag ju inte om dom nu. Men snacka nostalgi!

Borde vara olagligt!

Det jag stör mig på mest just nu är en reklam som går på teve här i Storbritannien just nu. Ganska ofta också. Antar att den inte går hemma eftersom det är reklam för Fosters som ju är en öl och det får man väl inte visa i Sverige om det inte är lättöl (är det så fortfarande? kanske inte, kommer inte ihåg mina medielagar) och jag antar att Australien inte producerar lättöl. Rätta mig gärna om jag har fel. Har  i vilket fall som helst försökt leta efter reklamen förgäves men kan inte hitta den online, eller kanske inte förgäves men eftersom jag är på jobbet just nu så hinner jag inte riktigt leta efter den mer än i en kvart.

I vilket fall som så borde jag verkligen gilla reklamen eftersom min favvolåt 'Blister in the Sun' med Violent Femmes är med, men redan första gången jag såg den kändes något helt fel. Nästa reklampaus upptäckte jag varför det var fel. De har ändrat texten! (se nedan) Antagligen för att originalet kanske hade lite väl mycket antydningar till droger men ändå, jag tycker faktiskt inte man får lov att göra så. Det borde vara olagligt även om bandet har gått med på det! Förstör!

Originalet: When I'm walkin' I strut my stuff, man I'm so strung out, I'm high as a kite I just might stop to check you out.

Reklamens ändrade version: When I'm walkin' I strut my stuff, man I'm so hung out, I fly like a kite I just might stop to check you out.

hits