Stitch 'n Bitch

En av mina kollegor ska snart lämna oss för att föda barn och jag tänkte att jag skulle virka en babyfilt till hennes lilla barn. Har hittat ett mönster och skulle alldeles nyss försöka ta reda på var man kan köpa garn och virknålar. Kollade in www.amazon.co.uk efter nålar, skrev bara in 'crochet' i sökmotorn och fick massa träffar på böcker om virkning. Blev lite chockade över titeln på en. Tåls väl att säga att virknål översatt till engelska är crochet hook. Men ändå, titeln är väl lite väl mycket:


Massive Shoe Sale

Ja, bilden förklarar väl allt, kolla in massiva skon. Och på rea också! Kunde bara inte låta bli att fota det här när jag var i Brighton.


Bild: Jenny

Dr Horrible's Singalong Blog

Detta är bara så bra och innovativt! Skaparen av Buffy och Angel, Joss Whedon, har skapat en ny miniserie. Bakgrunden till 'Dr Horrible's Singalong Blog' är att Joss och hans polare (massa skådisar) var så uttråkade under manusförfattarstrejken och undrade om de inte var något de kunde göra. Joss ville ju inte bryta reglerna och kollade med Writers Guild om strejken även påverkade Internet. Lång historia kort, om Joss gick med på att hans nya projekt aldrig skulle visas på TV, så fick de klartecken. Serien består av tre avsnitt på cirka femton minuter. De kommer att ligga uppe på här fram till på söndag, så skynda kolla. De kommer även att kunnas laddas ner via iTunes och sedan släppas på DVD för att kunna betala alla som var inblandade. Själva serien är en musikal som handlar om en supernemesis, alltså motsatsen till en superhjälte. Huvudrollen spelas av Neil Patrick Harris från 'How I Met Your Mother'. Har precis kollat första avsnittet och gillar grymt mycket. Kan knappt vänta tills nästa avsnitt. Tycker för övrigt at Neil Patrick harris blir mer och mer lik Gordon Ramsay ju äldre han blir.


Aj!!!

Åh, hela min krop gör ont! Heter man Jenny betyder det att ja, det är en förkylning på gång. Anade att det var så för ett par dagar sedan men ville inte tro att det var så. Sitter på jobbet och vill bara vara hemma i min säng och kolla skit på tv alternativt sova. Det suger att vara sjuk!

Lever fortfarande

Tyst här ett tag. Har inte orkat, jobbat apmycket och har inte haft tid. Note to self: Måste blogga mera. Ska till Brighton i helgen och är säker på att jag kommer att ha massa anekdoter att dela med mig av för helgen spenderas med Ulrika och hon är ju alldeles underbar och galen. Nu ska jag snart luncha med Rebecca eftersom hon har flygit till stan. Vi ska Preta såklart. Mmm... trekantsmacka med tonfisk. Bakis som fan idag = hungrig hela tiden.

I varje fall så är det här det roligaste jag läst på länge.

Uppdatering: Varför tog det typ tre år för att skapa länkar idag?

hits