JINX!

Åh, jag är så uppspelt över första Eurovisionskvällen! Eller ja, hela veckan! Funderade på allvar att ta ledigt men tyckte kanske det var lite onödigt. Här på jobbet blir jag mobbad för att jag tycker om Eurovisionen. Det verkar som att ingen ens kollar i det här landet. Det skulle vara lag på att kolla tycker jag. Alltså, jag måste medge att jag tycker så mycket mer om Eurovisionen nu än vad jag gjorde för några år sedan, undrar om det har med patriotism att göra? Det känns konstigt att jag faktiskt får lov att rösta på mitt eget lands bidrag.

I vilket fall som helst så skulle jag kolla in nyheterna på BBCs hemsida idag och mådde med ens nästan illa, för fy vilken grej att göra. Värsta bilden på Charlotte Perelli på förstasidan (se nedan), som att hon liksom redan vunnit. Jag kanske inte tycker om Charlotte alla gånger men hejar ju helt klart på Sverige ändå och tycker sånt här är verkligen att jinxa. Kommer 'vi' verkligen vinna tror ni?

Jag kan tyvärr inte kolla på torsdagens semi-final live för jag måste iväg på
Derren Brown gig. Varför? Fästmannens bror (som inte är min favvoperson i hela världen) fyller år och ville gå. Men jag har i varje fall, fått Eurovisionsgalne vännen att texta mig när det är dags för röstning och så ska jag skicka iväg med ett par röster.

16632-37

Uppdatering: Så här står det i texten bredvid Charlottes bild: Sweden's the bookies' favourite but Charlotte Perelli will have to wait until Saturday's final for her turn. Ursäkta mig, men vi är inte framme i final redan, vi ska ju kvala på torsdag! Nu kommer ju britterna tro att vi redan är i final och inte rösta alls! Vem faktakollade den ingressen?


Snacka om nyheter!?!

Sedan när är det här en nyhet?

Lika som bär, eller kanske inte?

Alltså jag kanske behöver glasögon ändå. Alledeles nyss ögnade jag nämligen igenom Aftonbladet och tyckte att personen på nedan bild var Orup! Av alla människor liksom! Men så visade det sig ju att det var Uma Thurman. Oops! Fölåt Uma! Och Orup också förstås!

Uma
bild: Aftonbladet

hits