Va?!?

För några veckor sedan var jag i affären och höll på att svimma när jag såg detta:

Undrar om de kommer ha en engelsk Loket? Eller Bingo Berra?


Stitch 'n Bitch

En av mina kollegor ska snart lämna oss för att föda barn och jag tänkte att jag skulle virka en babyfilt till hennes lilla barn. Har hittat ett mönster och skulle alldeles nyss försöka ta reda på var man kan köpa garn och virknålar. Kollade in www.amazon.co.uk efter nålar, skrev bara in 'crochet' i sökmotorn och fick massa träffar på böcker om virkning. Blev lite chockade över titeln på en. Tåls väl att säga att virknål översatt till engelska är crochet hook. Men ändå, titeln är väl lite väl mycket:


Massive Shoe Sale

Ja, bilden förklarar väl allt, kolla in massiva skon. Och på rea också! Kunde bara inte låta bli att fota det här när jag var i Brighton.


Bild: Jenny

Dr Horrible's Singalong Blog

Detta är bara så bra och innovativt! Skaparen av Buffy och Angel, Joss Whedon, har skapat en ny miniserie. Bakgrunden till 'Dr Horrible's Singalong Blog' är att Joss och hans polare (massa skådisar) var så uttråkade under manusförfattarstrejken och undrade om de inte var något de kunde göra. Joss ville ju inte bryta reglerna och kollade med Writers Guild om strejken även påverkade Internet. Lång historia kort, om Joss gick med på att hans nya projekt aldrig skulle visas på TV, så fick de klartecken. Serien består av tre avsnitt på cirka femton minuter. De kommer att ligga uppe på här fram till på söndag, så skynda kolla. De kommer även att kunnas laddas ner via iTunes och sedan släppas på DVD för att kunna betala alla som var inblandade. Själva serien är en musikal som handlar om en supernemesis, alltså motsatsen till en superhjälte. Huvudrollen spelas av Neil Patrick Harris från 'How I Met Your Mother'. Har precis kollat första avsnittet och gillar grymt mycket. Kan knappt vänta tills nästa avsnitt. Tycker för övrigt at Neil Patrick harris blir mer och mer lik Gordon Ramsay ju äldre han blir.


Aj!!!

Åh, hela min krop gör ont! Heter man Jenny betyder det att ja, det är en förkylning på gång. Anade att det var så för ett par dagar sedan men ville inte tro att det var så. Sitter på jobbet och vill bara vara hemma i min säng och kolla skit på tv alternativt sova. Det suger att vara sjuk!

Lever fortfarande

Tyst här ett tag. Har inte orkat, jobbat apmycket och har inte haft tid. Note to self: Måste blogga mera. Ska till Brighton i helgen och är säker på att jag kommer att ha massa anekdoter att dela med mig av för helgen spenderas med Ulrika och hon är ju alldeles underbar och galen. Nu ska jag snart luncha med Rebecca eftersom hon har flygit till stan. Vi ska Preta såklart. Mmm... trekantsmacka med tonfisk. Bakis som fan idag = hungrig hela tiden.

I varje fall så är det här det roligaste jag läst på länge.

Uppdatering: Varför tog det typ tre år för att skapa länkar idag?

JINX!

Åh, jag är så uppspelt över första Eurovisionskvällen! Eller ja, hela veckan! Funderade på allvar att ta ledigt men tyckte kanske det var lite onödigt. Här på jobbet blir jag mobbad för att jag tycker om Eurovisionen. Det verkar som att ingen ens kollar i det här landet. Det skulle vara lag på att kolla tycker jag. Alltså, jag måste medge att jag tycker så mycket mer om Eurovisionen nu än vad jag gjorde för några år sedan, undrar om det har med patriotism att göra? Det känns konstigt att jag faktiskt får lov att rösta på mitt eget lands bidrag.

I vilket fall som helst så skulle jag kolla in nyheterna på BBCs hemsida idag och mådde med ens nästan illa, för fy vilken grej att göra. Värsta bilden på Charlotte Perelli på förstasidan (se nedan), som att hon liksom redan vunnit. Jag kanske inte tycker om Charlotte alla gånger men hejar ju helt klart på Sverige ändå och tycker sånt här är verkligen att jinxa. Kommer 'vi' verkligen vinna tror ni?

Jag kan tyvärr inte kolla på torsdagens semi-final live för jag måste iväg på
Derren Brown gig. Varför? Fästmannens bror (som inte är min favvoperson i hela världen) fyller år och ville gå. Men jag har i varje fall, fått Eurovisionsgalne vännen att texta mig när det är dags för röstning och så ska jag skicka iväg med ett par röster.

16632-37

Uppdatering: Så här står det i texten bredvid Charlottes bild: Sweden's the bookies' favourite but Charlotte Perelli will have to wait until Saturday's final for her turn. Ursäkta mig, men vi är inte framme i final redan, vi ska ju kvala på torsdag! Nu kommer ju britterna tro att vi redan är i final och inte rösta alls! Vem faktakollade den ingressen?


Snacka om nyheter!?!

Sedan när är det här en nyhet?

Lika som bär, eller kanske inte?

Alltså jag kanske behöver glasögon ändå. Alledeles nyss ögnade jag nämligen igenom Aftonbladet och tyckte att personen på nedan bild var Orup! Av alla människor liksom! Men så visade det sig ju att det var Uma Thurman. Oops! Fölåt Uma! Och Orup också förstås!

Uma
bild: Aftonbladet

JAAA!!!

Måtte det här vara sant! Jag bara älskar både Jimmy och Conan! Om de bara visade programmen i Storbritannien had jag varit ännu gladare men förhoppningsvis kan man hitta det någonstans på nätet.

Oacceptabelt beteende på bussen!

I morse på bussen på väg till jobbet såg något äckligt. På andra sidan gången satt det en kille som klippte naglarna. På buseen! Bläh! Jag brukar sminka mig på bussen men det tycker jag ändå är okej, men klippa naglarna tycker jag är oacceptabelt. Satt och var rädd att en nagel skulle komma flygande och träffa mig. Usch! 

Crikey!

image35

Den här krabaten har verkligen legat i. Du kan läsa om dess äventryr 
här, här och här. Borde BBC kanske skaffa fler foton på krokodiler?

Anti-Earth Hour

Alltså det här landet! Jag blir relativt ofta, i genomsnitt en gång per dag superirriterad på britternas totala brist på miljömedvetenhet. Återvinning är inte något som är lättåtkomligt, jag och fästmannen fick till exempel köra bil till närmaste glasåtervinningsställe i söndags. Det känns ju lite tvivelaktigt.

I min lägenhet finns det ingen som återvinner överhuvudtaget förutom jag och jag måste medge att jag har blivit riktigt slapp på att göra det. Jag har pratat med kommunen hur många gånger som helst om att få en återvinningstunna till vår lägenhet men eftersom vi bor ovanför ett företag och på en High Road så får vi inte lov att få en sådan. Hur galet är inte det. Vi är ju trots allt sju personer som bor i lägenheten och det skulle bli sådan enorm skillnad om vi alla återvann.

Det som förargar mig mest är att det är en sådan stor debatt om 'the carbon footprint' i media men i själva verket så verkar gemene man fortfarande ha sådan slapp attityd. Min kollega till exempel sa till mig häromdagen att han inte vill återvinna papper här på kontoret för att han inte tycker det är hans ansvar att tidigare generationer hade förstört vår miljö och han tycker inte att han ska behöva ändra sina vanor för det. Jag bara suckade och sa att jag kunde återvinna hans papper åt honom. Så himla tanklöst!

Men i vilket fall som helst hade jag verkligen ingen aning att det var 'Earth Hour' i helgen. Och då såg jag ju ändå på nyheterna. Alltså jag hörde inget om det förrän det var försent för i söndags lyssnade jag nämligen på
radion och en komiker/radiopratare vid namn Iain Lee hade den totala motsatsen till 'Earth Hour' nämligen 'Anti-Earth Hour'. Just det, han uppmanade sina lyssnare att använda så mycket energi som möjligt i en timme, och ringa in och berätta hur det gick för dem. Det var iofs ganska lustigt hur en del tog det på riktigt allvar, en man hade till exempel bytt alla energisnåla glödlampor i huset till den gamla energislösande motsvarigheten och hade de alla tända. Men min poäng är att jag tror det kommer ta lååång tid innan britterna har kommit ifatt svenskarna när det gäller miljötänkande.

Apan i London - Del 2

Apan 2
Gick förbi den här puben igår. De är ju galna i apor i den här staden.

Är cirkeln sluten?

Ja, nu verkar det vara så att ryktena är sanna, NKOTB kommer att återförenas. Och jag undrar ju förstås om det verkligen är sant att den äldre av Knight-bröderna, Jonathan, verkligen kommer att vara med. Undrar hur desperat han är eftersom han alltid verkat vägrat återförenas med de andra kidsen pga av att han lider av panikångest. Men det verkar som han är med på noterna nu ändå. han är ju iofs mäklare idag och bostadsmarknaden i USA verkar ju inte gå sådär jättebra. Men hur har de fått Donnie att gå med på det undrar jag verkligen, trodde att han var rätt framgångsrik som skådespelare. Får väl se om det verkligen kommer att ske.

I vilket fall som helst är det väl kanske dags att komma ur garderoben nu. För er som inte vet så var jag absolut galen i NKOTB lite innan och under mina tidiga tonår. Till och med så tokig att det faktiskt var min första konsert. Ett Scandinavium fullt av massa skrikande småtjejer och jag (som ju också var ganska liten men tror inte att jag skrek). Så kommer jag att gå på en eventuell återföreningskonsert? Det vore ju rätt kul at sluta cirkeln och se hur publiken ändrat sig men antar att det kommer kosta en hel del som verkade vara fallet med Spice Girls. Och så himla mycket tycker jag ju inte om dom nu. Men snacka nostalgi!

Om

Mitt profilbilde

photojenny

hits