Brainfreeze

Häromdagen när jag var bakis och hade världens huvudvärk så kom jag tänka på en sak. Har i och för sig funderat på det tidigare, men har inte provat min tes. För om man nu har världens bakishuvudvärk och hetsäter jättemycket glass och får så kallad brainfreeze, slår det ut då ut det förstnämnda? Man tycker att det skulle ta ut varandra på något sätt. Eller så kanske man börjar hallucinera?

Började skriva den här bloggen igår men var för bakis för att publicera den. Och var även för bakis för att orka testa min tes. I vilket fall var jag inne och snurrade runt lite på GBs hemsida. Där fanns det
bevis för att man blir lycklig av glass. Så även om huvudvärken inte försvinner av glass i stora lass så blir åtminstonde ens bakrus istället ett lyckorus.

gb

Så här glad blir man av glass.

Lättroad eller uttråkad?

Är på jobbet. Hade precis in en tysk man som skulle tälta. Jag hade otroligt svårt för att hålla mig för skratt då jag fick reda på hans namn. Tycker namn kan vara mycket roande. Som till exempel mitt favvonamn Styrbjörn. Så konstigt och så roligt! Mannen hette i varje fall Ernst-Ulrich. För det första, okej ganska fult namn. För det andra, dubbelnamn är ett fenomen som jag inte riktigt förstår mig på. Räcker det inte med ett namn? Ska nog fråga min farmor eftersom som två av mina fastrar har dubbelnamn. Värst av allt är väl sådana dubbelnamn som Boutros-Boutros (Gali) och Zsa-Zsa (Gabor). Väldigt onödiga är de i varje fall. Jag hörde dig första gången liksom.

Men i vilket fall som helst så hade den tyska mannen inte bara ett dubbelnamn utan även ett efternamn. Ja, han var inte som Madonna eller Cher. Men eftersom jag kan min
PUL (Personuppgiftslagen för er som inte är så lärda som jag) så vet jag att jag inte får lov att publicera ett helt namn på Internet för det är olagligt. Eller det är det ju inte om man har journalistiska, konstnärliga eller litterära ändamål. Men jag vet inte om jag vill kalla min blogg för varken journalistik, konst eller litteratur direkt. Men tydligen skulle hans efternamn betyda fullpackad enligt min chef. Vilket ju var ganska roligt också. Kanske är jag lättroad. Eller så kan det ju bero på att man inte har så mycket annat att roa sig åt här.


hits