Be there or be square

I helgen var Frida här. Det var så himla kul att hänga igen. De gamal interna skämten haglade som aldrig förr. I fredags var vi båda rätt sega. Skulle gå ut men det hände inte. Det blev hemmafest med lite Jäger och öl. Och självklart krävde tillfället mysbyxor, knallrött läppstift och solglasögon. Det är som sig bör på en hemmafest. Vi ångrade oss och skulle gå ut ändå. Gjorde oss iordning och sen kände vi ändå inte för det. Det slutade med att vi hyrde en film. En vi trodde kunde vara i samma klass som "Dum, dummare" som ju är Fridas favvo-film. Denna hette "Harold and Kumar go to White Castle". Men den höll inte måttet. Den var usel och Frida somnade.

 

På lördagen var det så dags. Efter en kort springtur begav vi oss iväg till Liseberg. Vi hade planerat att dansa Square-dance på Polketten kl.19.00 i över en veckas tid. Innan hann vi med Balder där Frida blev uppraggad av tre italienare. Och så det värsta nedköpet. Vi åkte upp för att kolla in simulatorn. Men vi blev jävligt besvikna när det visades sig vara en 3D-film. Vi ville ju ha de rörliga stolarna. Har lovat att kolla upp hur 3D fungerar men har inte hunnit. Någon som vet? Hursomhelst handlade filmen om djur och vad som händer med dem och naturen när miljön förstörs. Jag går inte till Liseberg för att bli serverad en moralkaka. Definitivt inte av suputen Arne Weisse som naturligtvis var speaker. Sluddrade gjorde han också. Gick knappt att förstå vad han sa.

 

Men sen var det dags. 19.00! Square-dance! Men väl där blev vi lite förvånade. Jag vet inte hur Frida hade föreställt sig detta evenemang men jag trodde i varje fall att det skulle vara skitmycket folk där. Sådär så man kunde stå långt bak och fjanta sig eftersom varken jag eller Frida kan denna eminenta dansform. Men så var det ju inte. Det var typ tjugo stycken som dansade. Varav en del var uppstassade som satan. Med volangkjolar och dylika attiraljer. Riktigt chicken av oss men vi vågade faktiskt inte. Vi var där men det blev inte mycket square-dance! Vi gick hem istället. Tillbaks till ruta ett.

 

 


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits