Must see TV

Pojkvännen köpte för ett tag sedan en digitalbox och helt fantastiskt nog så finns det tre kanaler som bara visar infomercial. TV-shop dygnet runt liksom! Och det verkar bara vara några enstaka reklamar som dom visar om och om igen. Vilket ju hör den här typen av teve till. När det inte är något vettigt på andra kanaler på nätterna så brukar vi kolla på vad som nu har blivit vår favorit. Det är en reklam för Jack La Lanne power juicer. Hittade den här. Den måste bara ses. Den är så underhållande att fastän jag nu har sett den hur många gångersom helst så upptäcker jag något nytt spektakulärt varje gång.


Lyssna hur voiceovern viskande hävdar att maskinen är “whisper quiet”. Det låter helt galet. Det var långt senare som jag insåg att den faktiskt inte är “whisper quiet” alls för demonstratisen måste skrika varje gång hon använder den.

Sedan är det ju alla dessa otroliga människor som alltid verkar vara med i den här typen av reklam. Antagligen riktigt dåliga skådisar. Märk väl när de visar att den här maskinen är mycket bättre än alla andra på marknaden för att den har ett mycket större hål så man slipper skära frukten innan den ska juiceifieras. En kvinna försöker få ner ett äpple genom ett minimalt hål på en annan maskin. Är det inte snarlikt småbarn som lekar med klossar? Man kan ju undra om dessa personer faktiskt är mentalt kapabla till att manöverera den här typen av maskiner överhuvudtaget. Påminner om när Joey inte kunde öppna mjölkpaket för er som kommer ihåg det vänneravsnittet.  


Dessutom ska en av dessa dåliga skådisar tydligen vara magiker. Man kan ju undra om hon inte skulle kunna trolla ihop lite juice istället för att använda den här maskinen. Håll också utkik efter en gråhårig kvinna som kommer in genom en grind. Hon är så over the top enthusiastisk att det blir hur roligt som helst.


Kommentarer:
Postat av: Henrik

40 grader idag i London, dont melt!

2006-07-19 @ 10:04:09

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits